Mijn favorieten

Waarom Hypodomus?

Jouw belang staat centraal

Als klant sta jij centraal bij Hypodomus. Wij willen jou een uitstekende dienstverlening bieden met optimaal gemak en tegen concurrerende prijzen. Ons streven is 100% klanttevredenheid. Wij beseffen dat we een grote verantwoordelijkheid hebben om jouw woonwensen te helpen realiseren.

Wanneer je een huis koopt, gaat het vaak om de grootste aankoop uit je leven. Daarbij hoort ook een eerlijke hypotheek die bij jouw persoonlijke situatie past.


Het kopen, verkopen en financieren van een huis moet op een manier gebeuren zoals jij dat wilt. Van onze medewerkers mag je verwachten dat zij zich 100% actief voor jou inzetten! Zowel aan het begin als aan het einde van onze dienstverlening zullen we je vragen wat je van ons vindt zodat je er ook echt op kunt vertrouwen dat dit geen loze belofte is.

 

 

Hypodomus gaat voor transparant

Hypodomus is ontstaan uit ontevredenheid rond de dienstverlening van makelaars en hypotheekadviseurs. Als oprichters van Hypodomus merken wij dat dienstverleners de klant steeds meer uit het oog hebben verloren. Woekerpolissen werden zelfs door gerenommeerde partijen als banken en hypotheekketens verkocht, provisies waren extreem hoog terwijl de tegenprestatie die je als klant mocht verwachten van je financiële dienstverlener of makelaar vaak niet werd geleverd.
 

 

Het voordeel van makelaar en hypotheekadviseur onder één dak

Doordat onze hypotheekadviseurs in één winkel werken met de makelaars hebben zij praktische kennis en inzicht in de lokale huizenmarkt. Heb je aanvullende vragen over jouw hypotheekadvies die betrekking hebben op het kopen van een bepaalde woning dan is er direct overleg met makelaar. Een oplossing of antwoord is dan zo gevonden.

Mocht je bijvoorbeeld willen verbouwen dan rekent de hypotheekadviseur graag voor je uit wat een verbouwing betekent voor je maandlasten. De makelaar geeft vervolgens aan of en hoeveel jouw woning meer waard wordt of dat verhuizen financieel gezien wellicht verstandiger is.  

 

24/7 bereikbaar

Door gebruik te maken van internet willen we je maximaal gemak bieden. Met onze telefonische adviesdienst garanderen we dat er naast je eigen makelaar of hypotheekadviseur  vanaf 8.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds terecht kan met jouw vragen, en ook op zaterdag! 

 

Geen verborgen kosten

Wij staan volledig in dienst van jou als klant. Hypodomus maakt haar werkzaamheden en beloning transparant Je krijgt inzicht in alle kosten en we vertellen je wat je van onze dienstverlening mag verwachten.Onze makelaars werken nóóit voor twee partijen. Wanneer je een hypotheek afsluit bij

Hypodomus kan dat ook volledig zonder provisie. Wij berekenen geen afsluitprovisie en ook geen doorloopprovisies! Daardoor kunnen we onafhankelijk zijn en jou die hypotheek bieden die écht bij jou past.

Inmiddels is Hypodomus met 25 winkels verspreid door het land uitgegroeid tot de grootste makelaar en één van de grootste hypotheekadviseurs van Nederland. Onze medewerkers zijn zonder uitzondering vakspecialisten met een ruime ervaring. Alleen daardoor kunnen we onze missie waarmaken: onze klanten goede ondersteuning bieden bij het maken van hun financiële keuzes voor de toekomst en het optimaal realiseren van hun woonwensen.

Kees van de Kerk

De initiatiefnemer van Hypodomus