Mijn favorieten

Wie zijn wij


Wij staan voor vakkundigheid, enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid.
De ingrediënten die nodig zijn om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij de aankoop, verkoop, taxatie en de financiering van uw woning. Hypodomus doet het anders. Hypodomus Makelaars is uw ideale partner op de woningmarkt. Wij weten als geen ander wat het verkopen of aankopen van een huis inhoud.Verkoopservice:

Als u een huis wilt verkopen, biedt Hypodomus makelaars uit Maastricht vele voordelen. Tijdens het servicegesprek wordt in de meeste gevallen de waarde van uw huis bepaald, krijgt u een indicatie van de courantheid van uw huis en een schatting van de verkooptijd. Daarnaast vertellen wij als moderne makelaar graag ook heel eerlijk wat wij voor u extra kunnen betekenen bij de verkoop van uw  woning.

Aankoopservice:

Een huis kopen doet u in eerste instantie op gevoel. Voelt u zich hier thuis? Is het een prettige woonomgeving? Maar zodra u een bod uitbrengt en gaat onderhandelen, zou u uw gevoel en emotie even uit moeten kunnen zetten. Want dan moet u op rationele gronden bepalen hoeveel u wilt betalen. De Hypodomus aankoopservice geeft u dan juist die zekerheid van professionele begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe woning.Hypodomus heeft vestigingen in o.a. Amsterdam, Maastricht, Eindhoven, Breda, Leiden en Bergen op Zoom.

Hypodomus makelaars en hypotheekadviseurs werken samen onder de zelfde naam vanuit verschillende vestigingen in Nederland. Deze samenwerking is midden in de crisis periode van start gegaan. Door deze samenwerking kunnen wij u beter van dienst zijn in een groot deel van Nederland. Het grote voordeel is dat steeds meer kopers en verkopers ons weten te vinden en dat wij als organisatie sterk in de markt staan. Alle vestigingen worden geleid door zelfstandig goed gemotiveerde ondernemers die al jaren lang op de lokale markt actief zijn en het "nieuwe makelen" beheersen.

Klik op de onderstaande link om naar de vestiging te gaan:
 

HYPODOMUS MAKELAARS AMSTERDAM: 
www.hypodomus-amsterdam.nl 


HYPODOMUS MAKELAARS MAASTRICHT: 
www.hypodomus-maastricht.nl 

HYPODOMUS MAKELAARS EINDHOVEN: 
www.hypodomus-eindhoven.nl

HYPODOMUS MAKELAARS BREDA: 
www.hypodomus-breda.nl

HYPODOMUS MAKELAARS BERGEN OP ZOOM: 
www.hypodomus-bergenopzoom.nl

HYPODOMUS MAKELAARS LEIDEN: 
www.hypodomusrickrijnbeek.nl