Mijn favorieten

Over Hypodomus


 

Hypodomus heeft een open en transparante werkwijze
zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

 

Makelaar en Hypotheekadviseur

Hypodomus is NVM-makelaar en erkend hypotheekadviseur in één. Wij bieden je veel slimme oplossingen bij koop en verkoop van je huis. Hypodomus heeft daar de middelen voor en doet het net even anders dan een traditionele makelaar. Je zal je verbazen over de mogelijkheden die onze makelaar en de hypotheekadviseur jou samen bieden. Je wilt verkopen, maar natuurlijk ook je droomhuis kopen. Onze NVM-makelaar kent de markt en kan als geen ander het maximale uitonderhandelen. Door nauw samen te werken met de hypotheekadviseur maken we ook meer mogelijk voor jou. Het is onze missie om jou te helpen en ervoor te zorgen dat alles naar wens gaat zodat je niet voor verrassingen komt te staan.  
 

 

Altijd in de buurt

Hypodomus heeft een landelijk netwerk van winkels en gezamenlijk hebben we het grootste aanbod van bestaande- en nieuwbouwwoningen. Bij Hypodomus kan je altijd voor al je vragen terecht over het kopen of verkopen van je huis of over hypotheken. Als je er de voorkeur aan geeft, komen onze hypotheekadviseurs graag bij je thuis om jouw situatie door te nemen. Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak.
 

 

Wij staan altijd voor je klaar. Ook op zaterdag.

In Nederland hebben wij in veel grote steden een winkel en gezamenlijk hebben we een groot aanbod van bestaande- en nieuwbouwwoningen. 
 

 

Sneller verkopen met de VerkoopVersneller

Uit onderzoek blijkt dat Hypodomus gemiddeld 25 % kortere verkooptijden heeft ten opzichte van de gemiddelde NVM makelaar. Dat scheelt dus meer dan een maand in dubbele maandlasten.

De ervaren NVM Makelaars van Hypodomus weten precies hoe ze jouw huis in de markt moeten zetten. En doordat je kan kiezen uit verschillende diensten is er altijd een aanpak die bij jou past.

De Hypodomus methode werkt!

  1. Marktanalyse & optimale verkoopstrategie
  2. Aantrekkelijke presentatie
  3. Maximale promotie
  4. Hypodomus VerkoopVersneller

 

Altijd een hypotheek die bij je past

Hypodomus heeft hypotheken van verschillende banken en verzekeraars. Wij vinden namelijk dat je goed moet vergelijken voor je een hypotheek kiest. Zodat je zeker weet dat je een hypotheek hebt die bij je past.

Omdat we hypotheken zonder afsluitprovisie aanbieden, kan de Hypodomus adviseur jou nu écht onafhankelijk advies geven. De vergoeding is namelijk voor iedere hypotheek hetzelfde.

Wij zullen ons er uitsluitend op richten om voor jou de beste hypotheek te regelen. Het voordeel is duidelijk: Hypodomus geeft jou het advies dat je zoekt. Verder word je veel werk uit handen genomen.