Mijn favorieten

Verkoop je huis met de Hypodomus VerkoopVersneller

Tegenwoordig is de opluchting groot wanneer iemand zijn huis binnen afzienbare tijd heeft verkocht.
 

Al meer dan 1.000 andere tevreden klanten hebben samen met de Hypodomus makelaar hun huis met succes verkocht het afgelopen jaar.


Zeker en snel verkopen

Uit onderzoek blijkt dat Hypodomus gemiddeld 25 % kortere verkooptijden heeft ten opzichte van de gemiddelde Nederlandse makelaar. Dat scheelt dus meer dan een maand in dubbele maandlasten.


De Hypodomus methode werkt

De ervaren NVM Makelaars van Hypodomus weten precies hoe ze jouw huis in de markt moeten zetten. En doordat je kan kiezen uit verschillende diensten is er altijd een aanpak die bij jou past.


Zo kunnen we jouw huis zo snel verkopen:

 

1. Marktanalyse & optimale verkoopstrategie

Bepaling van de juiste waarde op basis van:

 • Uitgebreide inspectie van je huis
 • Grondige marktscan: vrijwel alle vergelijkbare verkochte en te koop staande huizen
 • Controle kadaster & bestemmingsplannen
 • Bouwkundige staat & kwaliteit
 • Status VVE en erfpachtsituatie

Na deze waardebepaling zullen we in overleg met jou een verkoopstrategie opstellen. Rekening houdend met verschillende scenario's zal de optimale vraagprijs worden vastgesteld op basis van :

 • Jouw situatie (moet je snel verkopen, of wil je afwachten)
 • Unieke kenmerken van jouw huis (balkon met avondzon, of een luxe keuken)
 • Lokale concurrentie in je prijsklasse
 • Prijsklasse waar jouw doelgroep zoekt

Zo kan het bijvoorbeeld lonen iets lager in te zetten, om in een prijscategorie meer op te vallen bij jouw doelgroep. Doordat je huis waardevast is zal de uiteindelijke verkoopprijs net zo hoog uitvallen, maar heb je het wel eerder verkocht. Onze makelaars zijn zeer ervaren en werken lokaal, dus zo weten ze precies hoe ze een optimale verkoopstrategie moeten opstellen.

 

2. Aantrekkelijke presentatie

Naast het bepalen van een aantrekkelijke prijs is de juiste presentatie van essentieel belang de koper te verleiden om te reageren op je huis:

 • Uitgekiende verkooptekst, wervend geschreven en unieke kenmerken uitgelicht
 • Professionele fotopresentatie
 • Tot 50 % korting op stylingadvies
 • Verzorgde full-colour verkoopbrochure
 • Digitale verkoopbrochure eenvoudig op te vragen

Alles in huis

Dit kan je allemaal zelf doen, door de makelaar laten doen, maar we kunnen ook een professionele fotograaf uitnodigen. Vooral in combinatie met een stylingadvies kunnen we ervoor zorgen dat je huis zodanig gepresenteerd wordt om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor jouw doelgroep.

 

3. Maximale promotie

Onderzoek wijst uit dat 65 % van de kopers uit jouw regio komen, en de overige 35 % van daarbuiten. Bij de verkoop van een huis richten we ons altijd op beide groepen met de juiste promotiemiddelen:

 • Prominent op Funda
 • Direct op de 8 best bezochte woningwebsites
 • Opvallend verkoopbord
 • Aanmelding landelijk NVM bestand: 100.000 actieve zoekers
 • Unieke Facebook-gadget

De eerste dagen dat je huis te koop staat zijn essentieel. Nieuwe huizen vallen namelijk meer op, en het is dan belangrijk van dit moment gebruik te maken om direct een koper te vinden. Daarom hebben we een speciaal opstart marketingpakket ontwikkeld, met o.a. een buurtmailing, advertentie in lokale krant, promotiekaartjes en een TopHuis abonnement op Funda.

Ook als de verkoop van je huis wat langer duurt zullen onze makelaars actief aan de slag gaan voor de promotie van je huis. Zo is er speciaal voor onze all-inclusive dienst een tijdsplan met 42 stappen waarin onze makelaars je zullen begeleiden met de verkoop van je huis.

 

4. Hypodomus VerkoopVersneller

De meeste mensen kopen in deze tijd pas een nieuw huis als hun eigen huis is verkocht. Iedereen wacht dus op elkaar en er worden minder huizen verkocht. Om deze spiraal te doorbreken, introduceert Hypodomus de VerkoopVersneller.

Help Mee: zet je sociale netwerk in

Met Help Mee maakt Hypodomus het je makkelijk en leuk om binnen een paar klikken je sociale netwerk in te zetten bij de verkoop van je huis.

We hebben ook twee opties ontwikkeld waardoor jouw huis aantrekkelijker voor kopers die hun eigen huis nog moeten verkopen:

Hypodomus 6-maanden optie

Met de 6-maanden optie geef je de koper een mogelijkheid je huis te kopen onder voorbehoud dat zijn eigen huis wordt verkocht. Ondertussen blijft je huis te koop staan, zodat een eventuele volgende koper ook nog een bod kan doen.

Overbruggingsgarantie

Hypodomus is de landelijke partner van de Overbruggingsgarantie. Dit betekent dat Hypodomus ervoor zorgt dat een eventuele koper van jouw huis niet met dubbele woonlasten komt te zitten!

Uit ervaring weten we dat deze opties ervoor zorgen dat potentiële kopers veel sneller de beslissing nemen om jouw huis te kopen.