Mijn favorieten

Gratis waardebepaling

Bent u van plan om uw huis te verkopen? Of bent u zich nog aan het oriënteren voor een nieuw huis, maar bent u toch erg benieuwd hoeveel uw huidige huis waard is? Vraag dan nu een gratis waardebepaling aan.
 
Onze NVM-makelaar komt graag bij u thuis voor een eerlijke waardebepaling. Hij kent de buurt, de huizen en zorgt voor de juiste advies vraagprijs. Dat is heel belangrijk om die ene koper aan te trekken. Hoe beter uw vraagprijs, des te meer bezichtigers u op bezoek zal krijgen. Uiteraard is er veel meer van belang dan een juiste vraagprijs, wat? dat bespreken we graag in een persoonlijk gesprek omdat dit per woning kan verschillen. Wat kunt u in dit gesprek van ons verwachten?

  • De makelaar van ons kantoor bezoekt de woning.
  • Samen met de makelaar wordt de gehele woning opgenomen en beoordeeld.
  • De makelaar taxeert de reële marktwaarde van de woning.
  • We geven uitleg over de in een later stadium eventueel te volgen verkoopprocedure.
  • Na afloop van de waardebepaling ontvangt u op verzoek schriftelijk een bevestiging van de waarde.
  • De waardebepaling is geheel kosteloos en vrijblijvend
Let op! Deze waardebepaling heeft géén rechtsgeldige waarde en ook kan niet gebruikt worden voor de aanvraag van een hypotheek. Het is voor u slechts een handvat zodat u alle informatie, nodig voor uw zoektocht naar uw droomhuis, voor handen heeft.
 
Wanneer u inzicht wilt in uw bestedingsruimte, dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze hypotheekadviseur.

Wilt u ook weten wat uw woning waard is? Neem dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling, bel:
043-8200020 of klik hier wanneer wij contact met u op mogen nemen.